Waar je gewoon mag zijn wie je bent

Kindercoaching

Ieder kind zit weleens wat minder lekker in z’n vel, dat hoort bij opgroeien. Maar als je kind langere tijd verdrietig, angstig of boos is, niet lekker in zijn of haar vel zit kun je je zorgen maken of je machteloos voelen. 

Wil je dat jouw kind zich weer fijn voelt?

Jouw kind is uniek met kwaliteiten en mogelijkheden, maar soms zit er iets in de weg om deze te zien of te kunnen inzetten.

Wanneer je je bewust bent van jouw kwaliteiten, kun je leren deze bewust in te zetten. Problemen kunnen worden opgelost en uitdagingen worden aangegaan.

Het zelfvertrouwen groeit en je leert trots te zijn op jezelf.

Kinderen hebben te maken met thuis, familie, school, regels, eisen, situaties en gebeurtenissen. Soms is er veel te verwerken voor ze. 

 Als ouder krijg je inzicht hoe bepaald gedrag kan ontstaan en hoe je hier op een positieve manier mee om kan gaan.

We werken samen aan praktische oplossingen en ontdekken jullie sterke kanten.

Wil jij jouw kind zien groeien? 

Jongerencoaching

Jouw kind maakt zich steeds meer los van jou. Dat hoort bij de ontwikkeling. Jongeren in de puberteit in deze tijd hebben echter onze ondersteuning meer dan ooit nodig. 

De maatschappij om ons heen wordt steeds ingewikkelder. Social media en groepsdruk spelen daar een grote rol in. Er wordt veel van onze kinderen gevraagd.

De middelbare school, leren leren, nieuwe mensen leren kennen, keuzes maken en voor jezelf opkomen.

Grenzen opzoeken en soms ook overschrijden, voor je mening uitkomen en botsen met de mensen om je heen. Onzekerheid en het worstelen met emoties is een normaal proces. Het hoort bij opgroeien.

Is de worsteling te groot voor jouw kind? Dan kan het helpen om te praten met mij als onafhankelijke volwassene. Om samen te werken aan veranderingen. Waarbij jij als ouder of verzorger betrokken blijft.

Loop je zelf ook tegen dingen aan en heb je behoefte aan praktische tips en tools?           

Gaan jullie voor groei?

trainer leren leren
Trainer Ik Leer Leren

Informatie volgt binnenkort